Thailand-UK ประเทศไทย-สหราชอาณาจักร

Forums ฟอรั่มส์

Thanks Thanks:  2
Likes Likes:  6
Dislikes Dislikes:  0
Results 1 to 6 of 6
  1. #1
    Old Hand มือเก่า
    Join Date
    27 Jan 2008
    Location
    London
    Posts
    1,367

    Default Thailand UK. Com

    Is there any one having problems logging in to the Thailand UK website,?
    When I try to log in, all I'm getting is a load of words that doesn't make sense.

    Sent from my G3121 using Tapatalk

  2. #2
    Moderator Tobias's Avatar
    Join Date
    20 Jun 2003
    Location
    UK/USA
    Posts
    16,069
    Blog Entries
    44

    Default

    No problem for me. If it persists are you able to take a screenshot of what you see? That might help the Engine Room fix the issues.
    Tobias - โทเบียส

  3. #3
    Forum Dinosaur ไดโนเสาร์ Flip's Avatar
    Join Date
    14 Apr 2003
    Location
    Pateley Bridge, North Yorkshire/ Khao Yai, Korat
    Posts
    6,870

    Default

    Quote Originally Posted by te2008 View Post
    When I try to log in, all I'm getting is a load of words that doesn't make sense.
    That's not a fault - you're reading Samsung's posts that's all.

    Sorry Samsung - couldn't resist.

  4. #4
    Old Hand มือเก่า
    Join Date
    27 Jan 2008
    Location
    London
    Posts
    1,367

    Default

    Quote Originally Posted by Flip View Post
    That's not a fault - you're reading Samsung's posts that's all.

    Sorry Samsung - couldn't resist.
    Funny, funny, ha ha.

    Sent from my G3121 using Tapatalk

  5. #5
    Old Hand มือเก่า
    Join Date
    27 Jan 2008
    Location
    London
    Posts
    1,367

    Default

    Quote Originally Posted by Tobias View Post
    No problem for me. If it persists are you able to take a screenshot of what you see? That might help the Engine Room fix the issues.
    I've copied and paste of what happens when I am trying to log into the Thailand UK website.

    Call to undefined function split() on line 10 in /home/stocka12/public_html/thailand-uk.com/forums/login.php(120) : eval()'d code
    #0 /home/stocka12/public_html/thailand-uk.com/forums/login.php(120): eval()
    #1 {main}


    Fatal User Error: Call to undefined function split() on line 10 in ..../login.php(120) : eval()'d code in ..../vb/vb.php on line 286

    Sent from my G3121 using Tapatalk

  6. #6
    Admin maokaang's Avatar
    Join Date
    10 Sep 2002
    Location
    เมืองขอนแก่น
    Posts
    9,435

    Default

    Thanks for that. In the next few days I'll go through the third party plug-ins we use to see which one is causing that error and will correct its code or remove it.
    Paul พอล
    กำขี้ดีกว่ากำตด

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •